F furkannmn Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 Battlefield 2042 oynanır mı sizce? Ben bir turlu o serinin oyununu sevemedim. Assassin's Creed ve Call of Duty'nin yaninda sönuk kalıyor benim için. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2024
Battlefield 2042 oynanır mı sizce? Ben bir turlu o serinin oyununu sevemedim. Assassin's Creed ve Call of Duty'nin yaninda sönuk kalıyor benim için.
KunRois Kilopat Katılım 14 Eylül 2019 Mesajlar 675 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #2 Hikayesi yok. Online TDM veya Rush, Conquest tarzı şeyleri seviyorsan tavsiye ederim ben özellikle TDM de baya keyif alıyordum fakat yeni oyun çıkacakmış sanırım artık son sezonda oyun. Daha güncelleme gelmez.
Hikayesi yok. Online TDM veya Rush, Conquest tarzı şeyleri seviyorsan tavsiye ederim ben özellikle TDM de baya keyif alıyordum fakat yeni oyun çıkacakmış sanırım artık son sezonda oyun. Daha güncelleme gelmez.
F finest Decapat Katılım 12 Eylül 2023 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 furkannmn dedi: Battlefield 2042 oynanır mı sizce? Ben bir turlu o serinin oyununu sevemedim. Assassin's Creed ve Call of Duty'nin yaninda sönuk kalıyor benim için. Genişletmek için tıkla... Hikaye ,multiplayer deneyebilirsin farklı mekaniklere sahip beğenmezsen bakiyeni geri çekersin.
furkannmn dedi: Battlefield 2042 oynanır mı sizce? Ben bir turlu o serinin oyununu sevemedim. Assassin's Creed ve Call of Duty'nin yaninda sönuk kalıyor benim için. Genişletmek için tıkla... Hikaye ,multiplayer deneyebilirsin farklı mekaniklere sahip beğenmezsen bakiyeni geri çekersin.
zafere74 Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #4 BattleBit daha iyi ama sen bilirsin ben BattleBit öneririm.