Battlefield 2042 oyuncu yok

Oyun geçen hafta 220 TL gibi bir fiyata alınabiliyordu , fakat asıl sorunun fiyatı olmadığı aşıkar. Yıllardır bir BF oynayan biri olarak , tam bir fiyasko . Şahsen canım çektikçe bf1 ki bence atmosferi hala en iyi bf oyunu , arada sırada da bf5 oynuyorum , maşallah serverler hep dolu hala.

7000 insan var oynayan dünyada. Çok üzücü bir durum. Oyunu bayağı beğendim aslında ama oyuncu yok.
Orada sanırım sadece Steam üstünden giril yapanlar görünüyor ama nolursa olsun çok az çünkü 5 ocak günü Battlefield 2042'ye anlık olarak en fazla 11,950 oyuncu girmişken Battlefield 5'e 21,773 oyuncu girmiş, ortalama oyuncu sayısında ise Battlefield 5 tam iki kat önde.. Hakikaten bu Battlefield 2042 fiyasko oldu, tabi kişiseldir sen beğenmiş olabilirsin ama genel olarak beğenilmedi. Haritaları hiç iyi değil, kocaman yapmışlar ve savaşacak birini bulmak için resmen koklaya koklaya adam arıyosun.

Conquest modu çok kötü zaten. Breakthrough oynuyorum yoksa dediğin gibi koşma simülatörü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…