Battlefield 2042 Secure Boot etkin değil hatası nasıl giderilir?

BenimAdimName

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben Battlefield 2042 yükledim ve açtığımda daha ilk ekranda Secure Boot etkin değil hatası alıyorum. YouTube'dan baktığımda Windows + r yapıp msinfo32 yapıp BIOS'un UEFI olup olmadığını kontrol edin diyor baktım benim BIOS'umda UEFI ondan sonra güvenli ön yükleme mi ne öyle bir şey varmış, onun da açık olması gerekiyormuş. Baktım ona o açık değil, nasıl açacağıma baktım BIOS'a girip açacakmışız ama bazı sistemler bu yüzden çökebiliyormuş. Benim ekran kartı ASUS Radeon RX 6600 8 GB, çökme ihtimali var mı? Ve BIOS'tan bu özelliği nasıl açarım? Açtıktan sonra nasıl ekranıma geri dönerim? Yardımcı olursanız sevinirim hiç bu bilgisayarda BIOS'a girmediğim için hiçbir bilgim yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS'a girmek için PC'yi Del tuşuna basarak açın.

Son düzenleme:
Hocam CSM yi kapatmam ne gibi sorunlara yol açabilir fps drop yaşarmıyım veya sistemdeki bazı şeyler gidermi? Ayrıca ben friday night funkin oynayan biriyim ve genelde dosyasını açarken bilgisayar bilinmeyen yazılım diye uyarıyor. Bu yüzden secure boot friday night funkin ve onun gibi oyunları oynamama engel olurmu?

Yazılımı çalıştırıp görsel paylaşın. CSM açmak ya da kapatmak PC performansında veya oyunlarda hiçbir değişiklik yapmaz. Fakat Secure Boot'un aktif olabilmesi için o ayarın kapatılması şarttır.

Son düzenleme:
Hocam PC içine etmek istemiyorsanız Secure Boot açmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…