Çözüldü Battlefield 2042 "Security Violation" hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RıdvanPalta

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu şekilde bir hata alıyorum, 2 gün önce herhangi bir sıkıntı yoktu. Dün oyuna giriş yaparken böyle bir hatayla karşılaştım, Steam'den oyunu sildim yükledim gene aynı. Son olarak EA sildim gene aynı şekilde hata veriyor. Çözüm önerisi olan var mı acaba?

z.png

Çözüm
Windows 10 sınama modunda ise o moddan çıkmanız gerekiyor.

Bu yazıdan kurtulmak için;

Başlat menüsüne sağ tıkladıktan sonra Komut İstemcisini yönetici olarak çalıştırın. Buraya bcdedit.exe -set TESTSIGNING OFF yazdıktan sonra Enter tuşuna basın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Yazı kaldırılmamış olursa aynı yere gelip slmgr /upk ve slmgr /rearm komutlarını girip Enter tuşuna basıp yeniden başlatın.
Malesef Olmadı, Bilgisayar sınama modunda değil

Arkadaşlar, eğer böyle hatta alan varsa sorunumu şu şekilde çözdüm: Secure Boot [ Enable ]
Secure Boot mode [Custom]

Başlat menüsüne sağ tıkladıktan sonra Komut İstemcisini yönetici olarak çalıştırın. Buraya bcdedit.exe -set TESTSIGNING OFF yazdıktan sonra Enter tuşuna basın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Yazı kaldırılmamış olursa aynı yere gelip slmgr /upk ve slmgr /rearm komutlarını girip Enter tuşuna basıp yeniden başlatın.

Malesef Olmadı, Bilgisayar sınama modunda değil

Arkadaşlar, eğer böyle hatta alan varsa sorunumu şu şekilde çözdüm: Secure Boot [ Enable ]
Secure Boot mode [Custom]

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2024-07-01 at 19.30.12.jpeg
    WhatsApp Image 2024-07-01 at 19.30.12.jpeg
    152,8 KB · Görüntüleme: 374
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı