Merhaba arkadaşlar bu şekilde bir hata alıyorum, 2 gün önce herhangi bir sıkıntı yoktu. Dün oyuna giriş yaparken böyle bir hatayla karşılaştım, Steam'den oyunu sildim yükledim gene aynı. Son olarak EA sildim gene aynı şekilde hata veriyor. Çözüm önerisi olan var mı acaba?
Windows 10 sınama modunda ise o moddan çıkmanız gerekiyor.
Bu yazıdan kurtulmak için;
Başlat menüsüne sağ tıkladıktan sonra Komut İstemcisini yönetici olarak çalıştırın. Buraya bcdedit.exe -set TESTSIGNING OFF yazdıktan sonra Enter tuşuna basın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Yazı kaldırılmamış olursa aynı yere gelip slmgr /upk ve slmgr /rearm komutlarını girip Enter tuşuna basıp yeniden başlatın.
Başlat menüsüne sağ tıkladıktan sonra Komut İstemcisini yönetici olarak çalıştırın. Buraya bcdedit.exe -set TESTSIGNING OFF yazdıktan sonra Enter tuşuna basın ve bilgisayarı yeniden başlatın. Yazı kaldırılmamış olursa aynı yere gelip slmgr /upk ve slmgr /rearm komutlarını girip Enter tuşuna basıp yeniden başlatın.