Battlefield 2042 vs High on Life ve DLC

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
Battelbit Remastered seviyorum kütüphanede var BF2042 de denedim iyi gibi hızlı aksiyona sahip high on Life'da zam yiyecek kesin hangi oyunu almalıyım sizce?

BF 2042'de 40 saatten öteye gidemedim. Bayağı hile var oyunda 200+ kill ile geleni geçeni vuruyorlar kafadan. Silahların eklentilerini açmakta grind istiyor, her karakterde aynı silahla oynaman gerek yoksa eklentilerini açamıyorsun. High on Life gelirsek yorum yapamıyorum çünkü bende daha oynamadım kütüphanede duruyor öyle ama öyle uzun süre götürecek bir oyun değil 10-15 saat sonra salarsın bir daha girmemek üzere.

BF 2042'de 40 saatten öteye gidemedim. Bayağı hile var oyunda 200+ kill ile geleni geçeni vuruyorlar kafadan. Silahların eklentilerini açmakta grind istiyor, her karakterde aynı silahla oynaman gerek yoksa eklentilerini açamıyorsun. High on Life gelirsek yorum yapamıyorum çünkü bende daha oynamadım kütüphanede duruyor öyle ama öyle uzun süre götürecek bir oyun değil 10-15 saat sonra salarsın bir daha girmemek üzere.

BF 2042 iyi gibi geldi bana ne yapayım hocam.

BF 2042 iyi gibi geldi bana ne yapayım hocam.

Demin o moddaydım çok sardı kaos inanılmaz geldi eğlendirdi adamda vurdum bayağı sanırım BF2042 alacağım.

Güzel vakit geçirtiyor alabilirsin ama 128x128 Conquest tavsiye etmem çok kaos var adam vuramıyorsun kolay kolay.

@Scaryo hocam BF2042 aldım bir de high on Life aldım DLC almadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı