Oyunu ben 20 saat falan oynadım güzel olmayan bir yanını görmedim güzel değilmi yani?Uzun süre oynayan var mı cidden?
Hit Reg, optimizasyon, silah mekanikleri, bug, haritalar. Onun dışında oyunda hiç bir şey Battlefield hissi vermiyor önceki serileri oynamadıysanız size keyifli gelecektir fakat bekleyen ben gibi insanlar yeni Battlefield 3-4 keyfini biraz olsun verebilir diye düşündük onuda veremedi yazık oldu.Oyunu ben 20 saat falan oynadım güzel olmayan bir yanını görmedim güzel değilmi yani?
Bf'in tüm serisi oynamiş birisiyim bazıları bf2042 alma git bf4 diyorlar o da eski ben eski oyunları pek seven birisi değilim bf2042 güzel gibi geldi bana. tabi bunlar benim fikirlerim.Hit Reg, optimizasyon, silah mekanikleri, bug, haritalar. Onun dışında oyunda hiç bir şey Battlefield hissi vermiyor önceki serileri oynamadıysanız size keyifli gelecektir fakat bekleyen ben gibi insanlar yeni Battlefield 3-4 keyfini biraz olsun verebilir diye düşündük onuda veremedi yazık oldu.
Hocam oyuncu sayısı yeni bir oyuna göre çok az değil mi? Neden kimse sevmedi anlayamadım.Bf'in tüm serisi oynamiş birisiyim bazıları bf2042 alma git bf4 diyorlar o da eski ben eski oyunları pek seven birisi değilim bf2042 güzel gibi geldi bana. tabi bunlar benim fikirlerim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.