Herkes habire gömüyor oyunu, bu kadar kötü yapan ne?
O kadar çok var ki hangisi saysak? Optimizasyonu kötü çözülmesi gereken en acil işleri bu olmalı. 186 saatim var oyunda 90 levelim ve benim açımdan;
1- Operatörler bence olmamış eski sınıf sistemi çok daha iyiydi çok gevşek geldi bana bunlar ki çoğu oyuncu bundan şikayetci.
2- Skor tablosu yok, takım değiştiremiyorsun, squad değiştirsen bile rastgele atıyor. Sunucu listesi yok US takımında tier 1 yapmama az kalan araçlar var bu sebeple US takımında oynamak istememe rağmen oyun üst üste 9 kez RUS takımıyla ve aynı harita döngüsünde ilerleyen oyuna attı sinirden oyunu silecektim, çok mu zordu takım değişimi ve sunucu listesi koymak? Tank kullanırken dış kameradan iç kameraya geçtiğimde ekranda siyahlık oluşuyor ve aksiyon esnasında direkt ölüm sebebi ve bu olay oynadığım tüm maçlarda oldu, olmaya devam ediyor.
3- Vurduğunda hit göstergesi yok anlamıyorsun bile özellikle tankla araçları vurmaya çalışırken, helikopteri kullanıyorum TOW atıyorum patlama devasa ama 1 metre yakınında patlamasına rağmen kill vermiyor, helikopter minigunı etkisiz vurması zor.
4- Grafiksel bozulmalar çok fazla var özellikle uzak mesafelerde helikopter araç vs patladığında çok garip şeyler ortaya çıkıyor, araç içerisinden çıktığımda çoğu zaman tabanca ve ya ana silahı elime alamıyorum gelmiyor elime silah tuşa ne kadar basarsam basayım gelmiyor.
5- Silah sayısı çok çok az hepsini açtım ve bişey kalmadı şuan sadece kill kasıp Tier 1 olmaları için uğraşıyorum. Araçlar için eline roket atar alıyorsun kara araçlarına neredeyse etkisi yok ki 3 tane roketın var sadece spawn olunca. Haritalar çok dengesiz ve cidden ruhsuz becerememişler yıkıma dair hiç bir şey yok neredeyse.
6- Battlefield 4,1 ve 5'in Alman sunucularında 35-41 aralığında pingim varken bu oyunun sunucularında 80 pingle oynuyorum
Şuan için aklıma gelen bunlar oldu daha çok var maalesef.