Battlefield 3 2022'de alınır mı?

Battlefield 2042 BF en çöp hiçbir şey yaramaz oyunu o kadar heveslendim çıkınca alacağım diye o fiyattı görünce dedim bune.
ön yargılısın oyunda çok bug var diyolar ama güncelleme ile düzelttiler nadiren bug oluyor oda hemen hemen tüm oyundada var .
Fiyata gelirsek ben xboxda 280 e aldım arkadaşa al demiştim steama baktı 300 tlydi bence çokda pahali değil

bence bf 5 aksiyon olarak call of duty e tek atar bf 5 al oynanır gerçekçi olmasada iyi fps oyunu. tank uçak kullanabiliyosun en azından.

Arkadaşın dediği gibi ön yargılı davranmamak gerekir. Mesela ben Bad Company 2 oynuyorum BF 4'üm olduğu halde BF 2042 de alabilirdim ama eminim sürekli Origin girişi isteyecektir diye almıyorum. Steam hariç diğer oyun platformları ilgimi çekmiyor. Soruna gelirsek BF 3 güzel oyundur öneririm.

BF4 bakabilirsin. 3'e nazaran sunucuları nispeten çok daha iyi. Hem BF42 faciasından da bin kat iyi.

Kesinlikle alınır sunucular genelde öğleden sonra ve akşamları dolu oluyor BF3'ü kesinlikle denemelisin benim için BF serisinin en kaliteli olanı 1500 saatim var hala oynuyorum. 1-4-5 ve bfbc 2 oynamış birisi olarak söylüyorum en güzeli 3 çoğu kişi 4Ü övüyor kimisi 3Ü bile bilmiyor hemen sunucular boş 4 al diyor alakası yok zaten şu an indirimde Premium Edition alırsanız hem oyun hem de Premium almış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…