Battlefield 3 Alınır mı sizce ?

lastbal06

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Makina operatörü
Merhaba arkadaşlar Battlefield 4 aldım yolda gelmek üzere ama benim Battlefiled'i sevmemin amacı 3 serisiydi. Masaüstü bilgisayarıma onun için 450 tl lik kart almıştım ama orjinal oyun almayı yeni akıl ettim Şimdi sormak istediğim Battlefield'in online sunucuları 4 gibi kalabalıkmı almalıyımım önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.

Evet kalabalık ama Battle Field 4 gibi 3'e güncelleme gelmediğini duydum karar senin ikisi de mükemmel tatmin edici oyunlardır.
Bf3 de bug, hile vs şeylerin çok olduğunu ve oyuncusunun pek olmadığını duymustum ben. Bf3'ün multiplayer'lisi hangi serisi oluyor acaba?

Linkte verdiğiniz şey oyun değil DLC bence BF3 almanıza gerek yok. Steam' den farklı oyunlara bakın.

Oyunun ek paketi oluyor. Yani oyun olmadan oynayamazsınız.
Siparişi iptal ettim zaten. Orjinal oyun alma konusunda biraz acemiyim Bf3 ü orjinal şekilde alabilceğim biryer varmı DVD ve Origin koduyla birlikte olması daha iyi olur benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…