seleramo Hectopat Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2017 #1 Ben bugün Battlefield 3 satın aldım orijinal. Origin'den oyuna girdiğimde bir siteye atıyor (oradan giriş yapıldığını biliyorum) ama multiplayer tuşuna basınca serverler gözükmüyor. Serverlara nasıl bakabilirim? Yardım edenlere teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2017
Ben bugün Battlefield 3 satın aldım orijinal. Origin'den oyuna girdiğimde bir siteye atıyor (oradan giriş yapıldığını biliyorum) ama multiplayer tuşuna basınca serverler gözükmüyor. Serverlara nasıl bakabilirim? Yardım edenlere teşekkürler.
KaraKartalw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 1.446 Makaleler 14 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2017 #2 Galiba yanlış yere girmişsiniz. Multiplayer - Battlelog / Battlefield 3 Artı 0 Eksi
B4ybars Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Aralık 2014 Mesajlar 1.698 Makaleler 1 Çözümler 3 21 Ağustos 2017 #3 Aynı hesaptan giriş yaptığına emin misin ? Origin'den ayrı Battlelog'dan ayrı hesaplara giriş yaparsan gözükmez. Artı 0 Eksi
Aynı hesaptan giriş yaptığına emin misin ? Origin'den ayrı Battlelog'dan ayrı hesaplara giriş yaparsan gözükmez.