Battlefield 3 Bedava Oldu!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Recep Baltaş Abi eğer bunu görüyorsan sencede haksızlık değil mi? Şimdi para verip alan var para vermeden alan var. Ben bundan 4 ay önce yeni bilgisayarımla birlikte battlefield 3 ü de aldım. Parayı toplayana kadar canım çıktı. Şimdi paramızı geri iade etmeden bize ücretsiz sunuyorlar bence bu haksızlığın daniskası.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirmeniz şart değil ekleyin yeter. İşte alana haksızlık ama telefon indirimleri de öyle, beğenip 2000 TL'ye telefon alıyor vatandaş birkaç ay sonra 1800, sonra 1500 TL oluyor. Hep yeni oyun, yeni model çıkıyor. Malesef bu işin düzeni bu. Alan şunu düşünecek "Ben bu oyunu aldım, oynadım bu esnada, keyfimi aldım zaten."

Aynen kardeşim yaa gittik 25 kağıt saydım, boşu boşunamı verdim ya en azından premium verselerdi.

Katılıyorum ve emin olun ki multi player bölümü eskisi gibi olmayacaktır. Sizin para verip aldığınız dönemdeki kitle ile şu anki kitle farklı olacak. Para verip alanların yerinde ben olsam ücretsiz olmasına ve para vermeme üzülmem de MP alanının tadının kaçacağına üzülürdüm.

İlk çıktığında oyun 120 tl idi. Siz 25 tl verdiğinize yanıyorsunuz ama ilk alanları düşünün birde.

Add Game yazısına tıklayıp şifreyi girelim mi?

Kod veya şifre yazmana gerek yok. Sadece arama kısmına battlefield 3 yazıp get now yazısına tıklayın. Sonra my games kısmına oyun gelmiş olacak.

Mağazaya yükledim de... Siz bir kaç sorundan bahsetmişsiniz.
@Raşit Gönenç @Ali Güngör Merak ettim ne gibi sorun çıkartıyor. Şimdi mağazaya ekledik. Yükleyemeyecek miyiz?

Bu arada @Raşit Gönenç konu ile alakasız olacak ama profilindeki Lucy Hale fotoğrafına bayılıyorum.

Aynen yaza almayı düşünüyordum şimdi ücretsiz diye çıktı. Tam dediğiniz şeyi düşünüyordum. BF4'te biraz daha gerçekçi olmuş. Ondan BF3 daha iyi duruyordu gözümde... Bir de oyun hataları vardı. Küçük engele çarpıyorsun tanka sanki uçak girmiş gibi sarsılıyor. Utanmasa takla atacak... BF3 bok yolunda gittiyse şimdi BF4 alacağız mecbur. Hatalar hala devam ediyor mu bilmiyorum ama...

Birden fazla ayrı ayrı hesaplara ekleyebiliyor muyuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…