qKubilayq Hectopat Katılım 11 Mayıs 2014 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #61 Çağdaş Çağ dedi: Birkaç hesaba alsak sıkıntı olur mu? Banlanma tarzı bir şey ? Genişletmek için tıkla... Ben 3 tane hesaba aldım şu an. Sıkıntı olmaz ama abartma yani Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2014
Çağdaş Çağ dedi: Birkaç hesaba alsak sıkıntı olur mu? Banlanma tarzı bir şey ? Genişletmek için tıkla... Ben 3 tane hesaba aldım şu an. Sıkıntı olmaz ama abartma yani
tortorella Hectopat Katılım 4 Nisan 2011 Mesajlar 279 Yer Antalya 29 Mayıs 2014 #62 qKubilayq dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Oyunun key'i var ama Steam'de de key ekleme bölümü var olmaz mı oradan?
qKubilayq dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Oyunun key'i var ama Steam'de de key ekleme bölümü var olmaz mı oradan?
42musty42 Kilopat Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 3 29 Mayıs 2014 #63 03.06.2014 tarihine kadarmış bilginize bende hemen koydum
TpszTelevizyon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2013 Mesajlar 1.056 Makaleler 24 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisliği 29 Mayıs 2014 #64 Beyler hadi uyku vaktiniz gelmedi mi sizin? Bir konuya ilk defa akşam böyle yığılma olduğunu görüyorum.
Beyler hadi uyku vaktiniz gelmedi mi sizin? Bir konuya ilk defa akşam böyle yığılma olduğunu görüyorum.
qKubilayq Hectopat Katılım 11 Mayıs 2014 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #65 tortorella dedi: Oyunun key'i var ama Steam'de de key ekleme bölümü var olmaz mı oradan? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Daha Steam'da Battlefield 3 bulunmuyor. Origin platformunda oyun. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2014
tortorella dedi: Oyunun key'i var ama Steam'de de key ekleme bölümü var olmaz mı oradan? Genişletmek için tıkla... Olmaz. Daha Steam'da Battlefield 3 bulunmuyor. Origin platformunda oyun.
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 29 Mayıs 2014 #66 TpszTelevizyon dedi: Beyler hadi uyku vaktiniz gelmedi mi sizin? Bir konuya ilk defa akşam böyle yığılma olduğunu görüyorum. Genişletmek için tıkla... Valla sınavlar bitti, rahatız.
TpszTelevizyon dedi: Beyler hadi uyku vaktiniz gelmedi mi sizin? Bir konuya ilk defa akşam böyle yığılma olduğunu görüyorum. Genişletmek için tıkla... Valla sınavlar bitti, rahatız.
tortorella Hectopat Katılım 4 Nisan 2011 Mesajlar 279 Yer Antalya 29 Mayıs 2014 #67 Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2014
qKubilayq Hectopat Katılım 11 Mayıs 2014 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #68 tortorella dedi: Beyler key'i steam'e ekleyemiyor muyuz, bu konuda hayır cevabı geldi ama emin miyiz? Mac os x'e Origin kurulmuyor ondan soruyorum. Kurulsa oradan oynayacağım direkt. Genişletmek için tıkla... Key falan vermiyor direk hesabına ekliyor. Key satın almadın ki. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2014
tortorella dedi: Beyler key'i steam'e ekleyemiyor muyuz, bu konuda hayır cevabı geldi ama emin miyiz? Mac os x'e Origin kurulmuyor ondan soruyorum. Kurulsa oradan oynayacağım direkt. Genişletmek için tıkla... Key falan vermiyor direk hesabına ekliyor. Key satın almadın ki.
HasanTurhan Kilopat Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 505 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2014 #70 Yüklemeyi durdurup sonrada devam edebiliriz değil mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mayıs 2014