P ProDede Hectopat Katılım 13 Kasım 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar sorun bu, yardım edin bilen varsa 20 gb indirdim boşu boşuna DirectX Sürümüm 11 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2015
Mustafa35 Hectopat Katılım 16 Aralık 2014 Mesajlar 670 Makaleler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #2 Battlefield 3 ” DirectX device creation error ” Hatası Çözümü | SaniyeSinde.NET Böyle bir çözüm önermişler. Bir dene istersen.
Battlefield 3 ” DirectX device creation error ” Hatası Çözümü | SaniyeSinde.NET Böyle bir çözüm önermişler. Bir dene istersen.
U UKMan Ziyaretçi 4 Şubat 2015 #3 ProDede dedi: Arkadaşlar sorun bu yardım edin bilen varsa 20 gb indirdim boşu boşuna Eki Görüntüle 48135 DirectX Sürümüm 11 Genişletmek için tıkla... Hatayı okuyup çok rahatlıkla anlayabilirdiniz.. NVIDIA ekran kartları için DX 10.0 desteklemesi gerekiyor. AMD ekran kartları için de DX 10.1 desteklemesi gerekiyor.
ProDede dedi: Arkadaşlar sorun bu yardım edin bilen varsa 20 gb indirdim boşu boşuna Eki Görüntüle 48135 DirectX Sürümüm 11 Genişletmek için tıkla... Hatayı okuyup çok rahatlıkla anlayabilirdiniz.. NVIDIA ekran kartları için DX 10.0 desteklemesi gerekiyor. AMD ekran kartları için de DX 10.1 desteklemesi gerekiyor.
P ProDede Hectopat Katılım 13 Kasım 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #4 Silinen üye dedi: Hatayı okuyup çok rahatlıkla anlayabilirdiniz.. NVIDIA ekran kartları için DX 10.0 desteklemesi gerekiyor. AMD ekran kartları için de DX 10.1 desteklemesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Benim sürümüm 11-10.1 olması mı gerekiyor
Silinen üye dedi: Hatayı okuyup çok rahatlıkla anlayabilirdiniz.. NVIDIA ekran kartları için DX 10.0 desteklemesi gerekiyor. AMD ekran kartları için de DX 10.1 desteklemesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Benim sürümüm 11-10.1 olması mı gerekiyor
U UKMan Ziyaretçi 4 Şubat 2015 #5 ProDede dedi: Benim sürümüm 11-10.1 olması mı gerekiyor Genişletmek için tıkla... Oyunu çalıştırabilmek için eğer NVIDIA ise 10.0 yüklü olması gerek, AMD ise 10.1 sürümü. Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin, daha sonra directx kurun.
ProDede dedi: Benim sürümüm 11-10.1 olması mı gerekiyor Genişletmek için tıkla... Oyunu çalıştırabilmek için eğer NVIDIA ise 10.0 yüklü olması gerek, AMD ise 10.1 sürümü. Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin, daha sonra directx kurun.
P ProDede Hectopat Katılım 13 Kasım 2014 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2015 #6 Mustafa35 dedi: Battlefield 3 ” DirectX device creation error ” Hatası Çözümü | SaniyeSinde.NET Böyle bir çözüm önermişler. Bir dene istersen. Genişletmek için tıkla... İkisinde yaptım sonuç hüsran
Mustafa35 dedi: Battlefield 3 ” DirectX device creation error ” Hatası Çözümü | SaniyeSinde.NET Böyle bir çözüm önermişler. Bir dene istersen. Genişletmek için tıkla... İkisinde yaptım sonuç hüsran