Battlefield 3 DirectX function "GetDeviceRemovedReason" failed hatası

Kutlu Özbakan

Hectopat
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Stajyer Ögrenci
Battlefield 3 oynarken ilk maç bitti , 2. maç başlarken ekranda kırılmalar oldu yazı tipleri falan değişti , ardından Nvidia görüntü sürücüsü çalışmayı durdurdu ve bundan başarı ile kurtuldu dedikten sonra bu uyarı geldi. Sizce ne demek istiyor ekran kartımda bir problem mi var acaba?

Driver güncellemeli galiba.

Ekran kartın GT 630M. Kötü bir ekran kartı, BF3 için yeterli değil. Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin. Oyun orjinal değilse oyunu da güncelleyin.

Ben 4 defa bitirdim GT630 ile. Ayrıca o kadar da kötü değil Crysis 3'ü düşük ayarda oynadım. Takılma vs. olmadı. Ayarları düşürmeniz yeterli. Yanlış bilgi vermeyin lütfen.

Pek emin değilim.Yanlış bilgi vermek istemem tabii ki,fakat bence de driver güncellenmeli.

Öncelikle bu kartla eskiden medium da hiç kasmadan 50-60 fps aldığımı belirtmek isterim . Ve uyarıyı almadan hemen önce güncelledim . Son sürümde iken bu uyarı geldi.

- - - Güncellendi - - -

Recep abi , Ali Güngör , Egemen ve diğer arkadaşlarım siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ?

Ekran kartının driver sürücüsünden kaynaklanan bir hata. Driverınızı güncelleyin, eğer güncelse beta olmayan whql sertifikalı önceki sürümlerden birini yükleyin ve kesinlikle beta olmasın. Hata devam ederse bazen 1 bazen de 3-4 driver öncesine dönmeniz gerekebilir. Dediklerimi yaparsanız sorununuz çözülecektir.

Bende aynen öyle yaptım 2-3 güncelleme önceye döndüm hatta oyunlarda ufak bir fps artışı bile oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…