xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #1 Merhabalar yaklaşık 6 ay önce hiçbir sıkıntı yokken oyunu oynuyordum ama şimdi yükledim ve resimdeki hatayı verdi. Ne yapmalıyım?
Merhabalar yaklaşık 6 ay önce hiçbir sıkıntı yokken oyunu oynuyordum ama şimdi yükledim ve resimdeki hatayı verdi. Ne yapmalıyım?
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #2 Mobil GPU ile oynamaya calisiyorsun ondan galiba. Harici GPU ile calistir oyunlari. Ayrica GPU surucunj guncellemelisin. Artı -1 Eksi
Mobil GPU ile oynamaya calisiyorsun ondan galiba. Harici GPU ile calistir oyunlari. Ayrica GPU surucunj guncellemelisin.
KS KS xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #3 ProfTech dedi: Mobil GPU ile oynamaya calisiyorsun ondan galiba. Harici GPU ile calistir oyunlari. Ayrica GPU surucunj guncellemelisin. Genişletmek için tıkla... Hocam harici GPU yok. 6 ay öncesine kadar oynamıştım hatta 32 levelim. Son sürüme güncelledim ama hala aynı hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
ProfTech dedi: Mobil GPU ile oynamaya calisiyorsun ondan galiba. Harici GPU ile calistir oyunlari. Ayrica GPU surucunj guncellemelisin. Genişletmek için tıkla... Hocam harici GPU yok. 6 ay öncesine kadar oynamıştım hatta 32 levelim. Son sürüme güncelledim ama hala aynı hatayı veriyor.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #4 DDU ile surucuyu silip tekrar kur. Artı 0 Eksi
KS KS xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #5 ProfTech dedi: DDU ile surucuyu silip tekrar kur. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam yok yine aynı. Artı 0 Eksi
ProfTech dedi: DDU ile surucuyu silip tekrar kur. Genişletmek için tıkla... Yaptım hocam yok yine aynı.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #6 DirectX xxxtentac!on dedi: Yaptım hocam yok yine aynı. Genişletmek için tıkla... Sunu bir kur bakalim. Artı -1 Eksi
DirectX xxxtentac!on dedi: Yaptım hocam yok yine aynı. Genişletmek için tıkla... Sunu bir kur bakalim.
KS KS xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #7 ProfTech dedi: DirectX Sunu bir kur bakalim. Genişletmek için tıkla... Hala aynı. Artı 0 Eksi
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #8 xxxtentac!on dedi: Hala aynı. Genişletmek için tıkla... Oyunu silip yeniden yukledin mi? Sunu dene. Download Intel® Graphics Driver for Windows* [15.40] Artı 0 Eksi
xxxtentac!on dedi: Hala aynı. Genişletmek için tıkla... Oyunu silip yeniden yukledin mi? Sunu dene. Download Intel® Graphics Driver for Windows* [15.40]
KS KS xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #9 ProfTech dedi: Oyunu silip yeniden yukledin mi? Sunu dene. Download Intel® Graphics Driver for Windows* [15.40] Genişletmek için tıkla... Zaten oyun yoktu tekrar yükledim bugün. Artı 0 Eksi
ProfTech dedi: Oyunu silip yeniden yukledin mi? Sunu dene. Download Intel® Graphics Driver for Windows* [15.40] Genişletmek için tıkla... Zaten oyun yoktu tekrar yükledim bugün.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #10 xxxtentac!on dedi: Zaten oyun yoktu tekrar yükledim bugün. Genişletmek için tıkla... Tamam. Linkteki surucuyu indir ve kur. Artı 0 Eksi
xxxtentac!on dedi: Zaten oyun yoktu tekrar yükledim bugün. Genişletmek için tıkla... Tamam. Linkteki surucuyu indir ve kur.