xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #1 Merhabalar yaklaşık 6 ay önce hiçbir sıkıntı yokken oyunu oynuyordum ama şimdi yükledim ve resimdeki hatayı verdi. Ne yapmalıyım?
Merhabalar yaklaşık 6 ay önce hiçbir sıkıntı yokken oyunu oynuyordum ama şimdi yükledim ve resimdeki hatayı verdi. Ne yapmalıyım?
KS KS xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #11 ProfTech dedi: Tamam. Linkteki surucuyu indir ve kur. Genişletmek için tıkla... Bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor diyor hocam. Artı 0 Eksi
ProfTech dedi: Tamam. Linkteki surucuyu indir ve kur. Genişletmek için tıkla... Bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor diyor hocam.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #12 xxxtentac!on dedi: Bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor diyor hocam. Genişletmek için tıkla... Sanirim yanlis surucu buldum. Islemcin ney? Artı 0 Eksi
xxxtentac!on dedi: Bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor diyor hocam. Genişletmek için tıkla... Sanirim yanlis surucu buldum. Islemcin ney?
KS KS xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #13 ProfTech dedi: Sanirim yanlis surucu buldum. Islemcin ney? Genişletmek için tıkla... İntel Core i5 3317U. Artı 0 Eksi
ProfTech dedi: Sanirim yanlis surucu buldum. Islemcin ney? Genişletmek için tıkla... İntel Core i5 3317U.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #14 xxxtentac!on dedi: İntel Core i5 3317U. Genişletmek için tıkla... Download Intel® Graphics Driver for Windows* [15.33] Sunu bir dene. Artı 0 Eksi
xxxtentac!on dedi: İntel Core i5 3317U. Genişletmek için tıkla... Download Intel® Graphics Driver for Windows* [15.33] Sunu bir dene.
KS KS xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #15 ProfTech dedi: Download Intel® Graphics Driver for Windows* [15.33] Sunu bir dene. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kurulu zaten. Artı 0 Eksi
ProfTech dedi: Download Intel® Graphics Driver for Windows* [15.33] Sunu bir dene. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kurulu zaten.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #16 Direk indirme linki. Kurmadan once bir onceki surucuyu kaldirmani oneririm. https://downloadmirror.intel.com/28164/a08/win64_15.33.47.5059.zip O hata surucu hatasi kaynakli. Bir yerlerde yanlis yapmissin. Artı 0 Eksi
Direk indirme linki. Kurmadan once bir onceki surucuyu kaldirmani oneririm. https://downloadmirror.intel.com/28164/a08/win64_15.33.47.5059.zip O hata surucu hatasi kaynakli. Bir yerlerde yanlis yapmissin.
KS KS xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #17 ProfTech dedi: Direk indirme linki. Kurmadan once bir onceki surucuyu kaldirmani oneririm. https://downloadmirror.intel.com/28164/a08/win64_15.33.47.5059.zip O hata surucu hatasi kaynakli. Bir yerlerde yanlis yapmissin. Genişletmek için tıkla... DDU ile mi? Az önce öyle yaptım zaten eski sürücüyü kaldırıp bunu yükledim. Artı 0 Eksi
ProfTech dedi: Direk indirme linki. Kurmadan once bir onceki surucuyu kaldirmani oneririm. https://downloadmirror.intel.com/28164/a08/win64_15.33.47.5059.zip O hata surucu hatasi kaynakli. Bir yerlerde yanlis yapmissin. Genişletmek için tıkla... DDU ile mi? Az önce öyle yaptım zaten eski sürücüyü kaldırıp bunu yükledim.
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #18 xxxtentac!on dedi: DDU ile mi? Az önce öyle yaptım zaten eski sürücüyü kaldırıp bunu yükledim. Genişletmek için tıkla... Kurduktan sonra PC'yi yeniden baslat ve oyuna gir. Artı 0 Eksi
xxxtentac!on dedi: DDU ile mi? Az önce öyle yaptım zaten eski sürücüyü kaldırıp bunu yükledim. Genişletmek için tıkla... Kurduktan sonra PC'yi yeniden baslat ve oyuna gir.
KS KS xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2019 #19 ProfTech dedi: Kurduktan sonra PC'yi yeniden baslat ve oyuna gir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam aynı. Birde laptop'un kendi sitesindeki driver'ı indirip deneyeyim bari. ProfTech dedi: Kurduktan sonra PC'yi yeniden baslat ve oyuna gir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam aynı. DDU ile kaldırınca Microsoft Display Adapter oluyor oyun açılıyor ama driver'ı yükleyince açılmıyor hata veriyor. Son düzenleme: 6 Mart 2019 Artı 0 Eksi
ProfTech dedi: Kurduktan sonra PC'yi yeniden baslat ve oyuna gir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam aynı. Birde laptop'un kendi sitesindeki driver'ı indirip deneyeyim bari. ProfTech dedi: Kurduktan sonra PC'yi yeniden baslat ve oyuna gir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam aynı. DDU ile kaldırınca Microsoft Display Adapter oluyor oyun açılıyor ama driver'ı yükleyince açılmıyor hata veriyor.