C ceteris90 Megapat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 18 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar Battlefield 3 yükledim ama gamepad i taktığım zaman hiç bir tuş işlemiyor driveri yüklü normalde gamepad in markası kontorland ve oyunun yüklü olduğu yerde settings gibi bi klasörde bulamadım nereden yapacaz ayarları neden görmüyor ?
Arkadaşlar Battlefield 3 yükledim ama gamepad i taktığım zaman hiç bir tuş işlemiyor driveri yüklü normalde gamepad in markası kontorland ve oyunun yüklü olduğu yerde settings gibi bi klasörde bulamadım nereden yapacaz ayarları neden görmüyor ?
Elgün Hectopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 194 Yer Azerbaijan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 18 Ağustos 2014 #2 FPS oyunlarını gamepad ile oynamak saçma! Siz en iyisi mouse ve klavye ile oynayınız, yok ben gamepad ile oynayacağı diyorsanız sözüm yoktur!
FPS oyunlarını gamepad ile oynamak saçma! Siz en iyisi mouse ve klavye ile oynayınız, yok ben gamepad ile oynayacağı diyorsanız sözüm yoktur!
C ceteris90 Megapat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 18 Ağustos 2014 #3 Hocam mesele şu ki gamepad i aldım ama pes ten başka bir oyunda deneyemedim
Elgün Hectopat Katılım 31 Mayıs 2014 Mesajlar 194 Yer Azerbaijan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 18 Ağustos 2014 #4 Denemeye çalıştığınız oyunları belirtirseniz yardımcı olmaya çalışacağım.
C ceteris90 Megapat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ögrenci 18 Ağustos 2014 #5 Şu an için btf 3 te denemek istiyorum