B bolat81 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 11 23 Ağustos 2013 #1 Sevgili dostlar elimde iki adet joy stick var bunlardan bir tanesi saitek x52 pro bir digeri ise logitech extreme 3D pro. Bunları bir türlü multiplayerde kullanamıyorum. Eğer bu konuda bilgisi olan varsa bir yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
Sevgili dostlar elimde iki adet joy stick var bunlardan bir tanesi saitek x52 pro bir digeri ise logitech extreme 3D pro. Bunları bir türlü multiplayerde kullanamıyorum. Eğer bu konuda bilgisi olan varsa bir yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
A alperşahin Ziyaretçi 23 Ağustos 2013 #2 Onların bir programı vardı sizde yüklümü cd ile kutudan çıkıyo bende ps3 var onun koluyla bile pc den oyun oynaya biliyorum o programla
Onların bir programı vardı sizde yüklümü cd ile kutudan çıkıyo bende ps3 var onun koluyla bile pc den oyun oynaya biliyorum o programla
B bolat81 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 11 23 Ağustos 2013 #3 Evet yüklü ve ben hem online hem de offline sanal havacılık olduğu için yüklü falcon bms flight simulator çalıştırıyor ama bf3 olmuyor.
Evet yüklü ve ben hem online hem de offline sanal havacılık olduğu için yüklü falcon bms flight simulator çalıştırıyor ama bf3 olmuyor.
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ağustos 2013 #4 Bu linke bakabilir misiniz ?