KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2018 #1 Oyun orijinaldir. Multiplayer oynuyorum. Spawn yeri seçme ve ayarlar sekmesinde fare çalışıyor ama spawn olduğum zaman klavye ve farede tık yok. Neden oldu ve nasıl düzeltebilirim? Origin üzerinden tamir etmeyi denedim olmadı yine. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2018
Oyun orijinaldir. Multiplayer oynuyorum. Spawn yeri seçme ve ayarlar sekmesinde fare çalışıyor ama spawn olduğum zaman klavye ve farede tık yok. Neden oldu ve nasıl düzeltebilirim? Origin üzerinden tamir etmeyi denedim olmadı yine.
Çözüm KRALCAN 2 Aralık 2020 Lejax dedi: Hocam cidden hatırlamıyor musunuz? Deli etti. Genişletmek için tıkla... Konuyu uyandırdın hocam. Sanırım Origin In Game özelliği ile alakalıydı. Onu kapatıp dener misin?
Lejax dedi: Hocam cidden hatırlamıyor musunuz? Deli etti. Genişletmek için tıkla... Konuyu uyandırdın hocam. Sanırım Origin In Game özelliği ile alakalıydı. Onu kapatıp dener misin?
EfeBulut_ Centipat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 2 12 Aralık 2019 #2 onu bende arıyorum oynamak ıcın benımkıde orjinal cok gıcık oluyorum pc yi kırıcam Artı 0 Eksi
KS KS KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2019 #3 EfeBulut_ dedi: onu bende arıyorum oynamak ıcın benımkıde orjinal cok gıcık oluyorum pc yi kırıcam Genişletmek için tıkla... O sorunu çoktan çözdüm ama çözümü hatırlamıyorum. Tam bir baş belasıydı. Artı 0 Eksi
EfeBulut_ dedi: onu bende arıyorum oynamak ıcın benımkıde orjinal cok gıcık oluyorum pc yi kırıcam Genişletmek için tıkla... O sorunu çoktan çözdüm ama çözümü hatırlamıyorum. Tam bir baş belasıydı.
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 2 Aralık 2020 #4 KRALCAN dedi: O sorunu çoktan çözdüm ama çözümü hatırlamıyorum. Tam bir baş belasıydı. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden hatırlamıyor musunuz? Deli etti. Artı 0 Eksi
KRALCAN dedi: O sorunu çoktan çözdüm ama çözümü hatırlamıyorum. Tam bir baş belasıydı. Genişletmek için tıkla... Hocam cidden hatırlamıyor musunuz? Deli etti.
KS KS KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #5 Lejax dedi: Hocam cidden hatırlamıyor musunuz? Deli etti. Genişletmek için tıkla... Konuyu uyandırdın hocam. Sanırım Origin In Game özelliği ile alakalıydı. Onu kapatıp dener misin? Artı 0 Eksi Çözüm
Lejax dedi: Hocam cidden hatırlamıyor musunuz? Deli etti. Genişletmek için tıkla... Konuyu uyandırdın hocam. Sanırım Origin In Game özelliği ile alakalıydı. Onu kapatıp dener misin?
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 2 Aralık 2020 #6 KRALCAN dedi: Konuyu uyandırdın hocam. Sanırım Origin In Game özelliği ile alakalıydı. Onu kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Hocam çözdüm de yazmayı unutmuşum. Dediğiniz şeyi yapınca düzeliyor teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
KRALCAN dedi: Konuyu uyandırdın hocam. Sanırım Origin In Game özelliği ile alakalıydı. Onu kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Hocam çözdüm de yazmayı unutmuşum. Dediğiniz şeyi yapınca düzeliyor teşekkür ederim.