Emirkan Özcan
Hectopat
Daha fazla
Teşekkürler.Öğrenmiş oldum.Birde dediğiniz dlc ile birlikte hangi silahlar geliyor ?L86A2 DLC ile gelen bir silah. Açabilmeniz için Close Quarters DLC'sine ihtiyacınız var. Eğer DLC'yi alacaksanız, aldıktan sonra bir daha o assignment gereksinimlerini yapmanız gerekiyor.
Teşekkürler.Öğrenmiş oldum.Birde dediğiniz dlc ile birlikte hangi silahlar geliyor ?
İlgin için teşekkür ederim.Son bir sorum daha var.Bende battlefield'in premium olmayan versiyonu var.Hiçbir dlc almadım.İnternetten premium ile premium edition arasındaki farklara bakınca birisinde bf3 ile birlikte diğeri sadece dlc ler ile birlikte geldiğini gördüm.Bunun için sadece premium alıcam.Aldıktan sonra farklı bir oyun olarak mı gelecek.İndirmemiz lazımmı?Yoksa direk oyuna girince çalışıyormu ?AUG, Scar-L, ACW-R, MTAR-21, M417, JNG-90, L86A2, LSAT, MP5K ve SPAS-12 geliyor. Ayrıca ekipman olarak 40mm LVG geliyor. DLC bunlarla sınırlı değil. Yeni haritalar da getiriyor, yeni achievements vb. Daha fazlası için :
battlefield.wikia.com: Battlefield 3: Close Quarters - Battlefield Wiki - Battlefield 4, Battlefield 3, Weapons, Levels, Maps, Characters and more!
Not: Tavsiyem Premium alın, sadece bir DLC almayın. Direk bütün DLC, silah ve haritalara erişebiliyorsunuz. Ve daha bir çok getirisi var premiumun.
İlgin için teşekkür ederim.Son bir sorum daha var.Bende battlefield'in premium olmayan versiyonu var.Hiçbir dlc almadım.İnternetten premium ile premium edition arasındaki farklara bakınca birisinde bf3 ile birlikte diğeri sadece dlc ler ile birlikte geldiğini gördüm.Bunun için sadece premium alıcam.Aldıktan sonra farklı bir oyun olarak mı gelecek.İndirmemiz lazımmı?Yoksa direk oyuna girince çalışıyormu ?
(Biraz Uzun Oldu)
Peki dlc leri nereden indireceğim?Library kısmında gözükecek mi?Şöyle: Battlefield 3 için premium'u Origin'den alın. Premium Edition almayın. Premium Edition, hem oyunu hem premiumu içeriyor. Sadece premium için Battlefield 3 Premium yazanı alın. Bunu aldıktan sonra yaklaşık 500 KB'lık bir dosya indirecek, oyuna girdiğinizde premium olacaksınız. DLC'leri oynamak için, silahlarını açmak için DLC'leri indireceksiniz elbette.
Peki dlc leri nereden indireceğim?Library kısmında gözükecek mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.