K KarDAkTuLa Hectopat Katılım 22 Aralık 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar oyun orijinal. Bugün alıp kurdum. Installation sırasında hiçbir problem olmadı. Fakat oyunu açmak istediğim zaman "Invalid licence. Reason code=Missing DLL: [MSVCP110.dll] Error: 0xC1" diye bir hata veriyor. Bunu nasıl çözebilirim.
Arkadaşlar oyun orijinal. Bugün alıp kurdum. Installation sırasında hiçbir problem olmadı. Fakat oyunu açmak istediğim zaman "Invalid licence. Reason code=Missing DLL: [MSVCP110.dll] Error: 0xC1" diye bir hata veriyor. Bunu nasıl çözebilirim.
Mert E. Karabulut Hectopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #2 İnternete bu dll dosyasının ismini yazın ve indirin. İndirdiğiniz dll yi C:/WINDOWS/system32 içine atın. Sorun düzelecektir.
İnternete bu dll dosyasının ismini yazın ve indirin. İndirdiğiniz dll yi C:/WINDOWS/system32 içine atın. Sorun düzelecektir.
K KarDAkTuLa Hectopat Katılım 22 Aralık 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #3 Hayır o dosya zaten bilgisayarımda vardı. Ben sorun'un çözümünü buldum. Yinede sağol.
Mert E. Karabulut Hectopat Katılım 22 Ağustos 2014 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2014 #4 Nasıl? Yaz ki herkez öğrensin.
K KarDAkTuLa Hectopat Katılım 22 Aralık 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2014 #5 EA'nın kendi sitesinden yardım aldım özel DLL'leri verdiler birde Windows'dan bir dosya istedim. Verdiler işte denedim.
EA'nın kendi sitesinden yardım aldım özel DLL'leri verdiler birde Windows'dan bir dosya istedim. Verdiler işte denedim.