Battlefield 3 Multiplayer ve single player DirectX error

ASOSYALZEBANİ

Kilopat
Yer
kırklareli
Daha fazla  
Bu hatayı veriyor, yardım edın. Daha dun konu açtım ama hala duzeltemedım sorunu..

Kod:
DirectX function "GetDeviceRemovedReason" failed with DXGLERROR_DEVICE HUNG: Device hung due to badly formed commands.. GPU: "A-MD Radeon HD 7500/7600 Series", Driver: 14A (14.10.1006-140417a-171098C)

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen driver(Sürücü) ile alakalı bir sıkıntı var. Sürücün'ü güncelle sonra tekrar dene. Ayrıca Battlefield 3 performans ve sorunsuz çalışma için 64 bit olması gereklidir diye biliyorum. Bir de oyuncu isen Windows 8.1.1 64 bit sürümünü kullanmalısın.

Bilgisayarinizin donanim özelliklerini yazarsaniz daha iyi yardimci oluruz.

Sanırım ekran kartın bu oyunu directX olarak kabul edemiyor o yüzden oyunu çalıştırmıyor.

64 bit, zaten Amd'nın sıtesınden ındırdım suruculerı nasıl guncelleyeceğim? 4 gun once ındırdıydım ekran kartı hd6610m.

Bilgisayarinizin donanim özelliklerini yazarsaniz daha iyi yardimci oluruz.
İntel i5 2450m, 8 gb ram, hd6610 ekran kartı, işletim sistemi Win ultimate 64 bit.

Ekran kartı hd 6610 ise kötü ekran kartı zaten hatada da directX sorunu var directx de zaten ekran kartına bağlı.

Sanırım ekran kartın bu oyunu directX olarak kabul edemiyor o yüzden oyunu çalıştırmıyor.
Evet haklisiniz ekran karti bu soruna neden olabilir. Driverleriniz guncel mi ?

Amd'nın sıtesınde indirdiydim 1 hafta once, guncel mı bılmem nasıl anlayacağım?
İndirdiginiz driveri kurmaniz lazim, guncellediginiz zaman buyuk ihtimal sorununuz cozulecektir. Diger arkadaslarim da yardimci olacaktir sizlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…