G Grangeerrr2424 Femtopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 12 21 Ağustos 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, bugün Steam'den Battlefield 3 indirdim, hikaye moduna giriyor fakat multiplayer'a giremiyorum, quick match diyorum, oyun aranıyor diyor ama bulmuyor sonra hata veriyor. Ne yapmam lazım yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2020
Merhaba arkadaşlar, bugün Steam'den Battlefield 3 indirdim, hikaye moduna giriyor fakat multiplayer'a giremiyorum, quick match diyorum, oyun aranıyor diyor ama bulmuyor sonra hata veriyor. Ne yapmam lazım yardım eder misiniz?
M musabtp Decapat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #11 Grangeerrr2424 dedi: An itibarıyla sorunu çözmüş bulunmaktayım, yardımcı olan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdün? Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Çözümünü bana da söyler misin? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Grangeerrr2424 dedi: An itibarıyla sorunu çözmüş bulunmaktayım, yardımcı olan herkese teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdün? Ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Çözümünü bana da söyler misin?