F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.364 Çözümler 64 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 29 Mayıs 2024 #1 Oyunu indirdim. Ancak böyle hata alıyorum. (Daha önce indirip oynamıştım ama sildim, geri indirdikten sonra böyle hata vermeye başladı.)
Oyunu indirdim. Ancak böyle hata alıyorum. (Daha önce indirip oynamıştım ama sildim, geri indirdikten sonra böyle hata vermeye başladı.)
ERTZENN Decapat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 378 Çözümler 6 29 Mayıs 2024 #2 F4T1H dedi: Eki Görüntüle 2207366 Oyunu indirdim. Ancak böyle hata alıyorum. (daha önce indirip oynamıştım ama sildim, geri indirdikten sonra böyle hata vermeye başladı.) Genişletmek için tıkla... Oyun korsan mı? Artı 0 Eksi
F4T1H dedi: Eki Görüntüle 2207366 Oyunu indirdim. Ancak böyle hata alıyorum. (daha önce indirip oynamıştım ama sildim, geri indirdikten sonra böyle hata vermeye başladı.) Genişletmek için tıkla... Oyun korsan mı?
ProfTech Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Eylül 2014 Mesajlar 5.635 Makaleler 9 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2024 #3 Origin yerine EA play di galiba. EA Play indirmelisin. Artı 0 Eksi
KS KS F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.364 Çözümler 64 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 29 Mayıs 2024 #4 ProfTech dedi: Origin yerine EA Play'di galiba. EA Play indirmelisin. Genişletmek için tıkla... EA app var zaten, Origin aç dediğimde EA App'e yönlendiriyor. ERTZENN dedi: Oyun korsan mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, Steam'den aldım. Premium sürüm. Daha önce EA App'te normal sürümüm vardı. Arkadaşlar sorun Chrome'da var, Firefox'ta direk Battlelog plugin olmadan bile oyuna soktu. Chrome dediğim Chromium tabanlı Brave. Son düzenleme: 29 Mayıs 2024 Artı 0 Eksi
ProfTech dedi: Origin yerine EA Play'di galiba. EA Play indirmelisin. Genişletmek için tıkla... EA app var zaten, Origin aç dediğimde EA App'e yönlendiriyor. ERTZENN dedi: Oyun korsan mı? Genişletmek için tıkla... Hayır, Steam'den aldım. Premium sürüm. Daha önce EA App'te normal sürümüm vardı. Arkadaşlar sorun Chrome'da var, Firefox'ta direk Battlelog plugin olmadan bile oyuna soktu. Chrome dediğim Chromium tabanlı Brave.