Çözüldü Battlefield 3 Orijinal alırsam MP oynayabilir miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabii ki :) Üstüne para koyabilirsen ve sistemin de yeterli ise Bf4 öneririm zaten iki oyun arsında 5-6 Fps farkı var.

Teşekkürler. Peki bunu alırsam nasıl oynayacağım. Oyunu kurduktan sonra MP oynamak için Battlelog'a mı girmem gerekecek? Ve BF 4'ü maalesef bilgisayarım kaldırmıyor. Çok takılarak oynuyorum. Bu yüzden BF3 almak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun dosyasını açtığınız zaman sizi zaten otomatik olarak Battlelog'a yönlendirecek. Battlelog'a üye değilseniz ise üye olmanız istenir zaten. Oradan da tarayıcınız için plugin indirmeniz istenir ve daha sonra MP, SP ya da Co-op modlarından hangisini istiyorsanız oynayabilirsiniz. PunkBuster'ı da yüklemeniz lazım aynı zamanda. Orijinal oyun karmaşık bir şey değil yani öyle algılamayın. Tam aksi korsan oynamak tam bir çile.

Aynen kardeşim sana katılıyorum. Korsan gerçekten çile. Oyunu MP oynayamıyorum. Çok sıkıldım artık. Oyunu MP oynamadan tadı çıkmıyor. Bu konuyu okuyan arkadaşlar BF3 yada BF4 alacaksa kesinlikle orijinal alın. Yoksa sıkılırsınız. :) Bende çok sıkıldım artık. En yakın zamanda alacağım. :) Teşekkürler hepinize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı