Taha Bilgen Hectopat Katılım 18 Ağustos 2013 Mesajlar 234 Makaleler 4 Yer Marmaris/İçmeler Daha fazla Meslek Öğrenci/Yabancı dil 2 Mart 2014 #1 Ne oyun içinde ne de battlelog'da pingimi göremiyorum. Var mı bunun çözümü?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 9 Mart 2014 #2 Battlelog'dan bir ekran görüntüsü koyar mısın. Oyun orijinal dimi bu arada ?
Taha Bilgen Hectopat Katılım 18 Ağustos 2013 Mesajlar 234 Makaleler 4 Yer Marmaris/İçmeler Daha fazla Meslek Öğrenci/Yabancı dil 12 Mart 2014 #3 Evet originden aldım. Gerçi oyunu sildim çoktan. Yeni laptop alınca aynı sorun olursa buraya yazarım
Mushfig Hectopat Katılım 6 Haziran 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2017 #4 Recep Baltaş dedi: Battlelog'dan bir ekran görüntüsü koyar mısın. Oyun orijinal dimi bu arada ? Genişletmek için tıkla... Abi lütfen buna bi bak ping gözükmüyor. Oyundada aynen böyle oluyor. DNS adresi değişdim ama bi fayda etmedi firevalı bile kapattım yine ping gözükmedi. ve her girdiğim server missing ping deye beni oyundan attı. Lütfen yardımcı olun oyun orjinal Lütfün bilen varsa cevap yazsın
Recep Baltaş dedi: Battlelog'dan bir ekran görüntüsü koyar mısın. Oyun orijinal dimi bu arada ? Genişletmek için tıkla... Abi lütfen buna bi bak ping gözükmüyor. Oyundada aynen böyle oluyor. DNS adresi değişdim ama bi fayda etmedi firevalı bile kapattım yine ping gözükmedi. ve her girdiğim server missing ping deye beni oyundan attı. Lütfen yardımcı olun oyun orjinal Lütfün bilen varsa cevap yazsın