Deaden Hectopat Katılım 23 Nisan 2014 Mesajlar 122 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2014 #1 Bugün playstoreden Battlefield 3 Premium Edition aldım etkinleştirme kodunu originden girdim onaylandı fakat oyunu my games sekmesinde göremiyorum yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...
Bugün playstoreden Battlefield 3 Premium Edition aldım etkinleştirme kodunu originden girdim onaylandı fakat oyunu my games sekmesinde göremiyorum yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler...
Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2014 #2 MY GAMES bölümünde MY GAMES yazsının altında Show yazsının karşısındaki seçeneği Hidden Games olarak değiştir.
MY GAMES bölümünde MY GAMES yazsının altında Show yazsının karşısındaki seçeneği Hidden Games olarak değiştir.
Deaden Hectopat Katılım 23 Nisan 2014 Mesajlar 122 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2014 #3 Daemon Targaryen dedi: MY GAMES bölümünde MY GAMES yazsının altında Show yazsının karşısındaki seçeneği Hidden Games olarak değiştir. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz seçeneği bulamadım. Deli olucam ya playstoreden aldım product key girdim ne mail geldi ne oyun geldi 12 ay boş yere para mı vericez? Sorunu çözdüm bana 2 tane kod vermişleri ben etkinleştirme kodunu girmiştim diyerini girince my gamesde gözüktü teşekkür ederim yardımınız için. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2014
Daemon Targaryen dedi: MY GAMES bölümünde MY GAMES yazsının altında Show yazsının karşısındaki seçeneği Hidden Games olarak değiştir. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz seçeneği bulamadım. Deli olucam ya playstoreden aldım product key girdim ne mail geldi ne oyun geldi 12 ay boş yere para mı vericez? Sorunu çözdüm bana 2 tane kod vermişleri ben etkinleştirme kodunu girmiştim diyerini girince my gamesde gözüktü teşekkür ederim yardımınız için.