Arkadaşlar ekran kartıma benchmark için Origin'den indirdiğim Battlefield 3 testi yaptım ve beklemedim bir sonuçla karşılaştım. OC yapmadan ekran kartım ile Medium da sıkıntısız oynattı. OC yapınca ise High de sadece sağ sol yaparken görüntüde bulanıklaşma oldu. Ben de şaşırmış durumdayım. Bu kart düşük ama marifeti büyük . Sistemim 1000TL civarında bir sistem.
ASUS H61M-K
ASUS GT420
İntel İ3 2120 3.30Ghz.
Kingstone 4GB DD3 1333Mhz.
Bu performans normal mi sizce? Çözünürlük 1600x900.
Valla herkes boşuna GTX 980 alıyor. GT420'de yetiyormuş . Şaka bir yana gayet iyi performans. Giriş seviyesi bir ekran kartından beklenilmeyen bir performans. Umarım bu stabilite uzun bir süre devam eder .
benim Casper laptopta Gt520M var 800x600 çözünürlükte(tam hatırlamıyorum) 60 fps ile 8 fps arasında i32350M ile oynuyordum orijinal hatta. Sanırım Casper olduğundan :/
Valla herkes boşuna GTX 980 alıyor. GT420'de yetiyormuş . Şaka bir yana gayet iyi performans. Giriş seviyesi bir ekran kartından beklenilmeyen bir performans. Umarım bu stabilite uzun bir süre devam eder .
İnşallah. Vallahi taş çıkartıyor desek yeridir. Hani bi kart vardı 9800GT nasıl ise OC olmadan High de oynatıyor. Vallahi şaşırmış durumdayım. Hani büyüklerimiz derler ya "Ne varsa eskide var." diye o laf "cuk" oturdu şimdi .
benim Casper laptopta Gt520M var 800x600 çözünürlükte(tam hatırlamıyorum) 60 fps ile 8 fps arasında i32350M ile oynuyordum orijinal hatta. Sanırım Casper olduğundan :/