Battlefield 3 silah önerileri

Valla oyundan soğudum 2 gündür. Multiye de alışamadım ben arkadaşlarla CoD 2 MP oynarım, buradaki maplar büyük geliyor, single player da böyle tıkanınca hayattan soğudum gerçekten

Valla oyundan soğudum 2 gündür. Multiye de alışamadım ben arkadaşlarla CoD 2 MP oynarım, buradaki maplar büyük geliyor, single player da böyle tıkanınca hayattan soğudum gerçekten
Sen team deathmatch biliyorusun ? Noshahrcanals diye bi map var. Orası gayet küçük. Hep conquest oynarsan büyük haritalar oynarsın.

Tdm sevdim açıkcası CoD'den de alışığım. Ancak dediğin mapda hiç oynamadım deneyeyim teşekkürler.

Noshahr Canals güzel harita bende beğeniyorum ama büyük haritalar daha güzel. Helikopterler, uçaklar, tanklar, motorlar vb. araçlar olunca dahada güzel oluyor.

Yok bu açık değil. Hangi sınıfta bulunuyor? Ben Premium oyuncu olduğum için M16A3 silahı açık durumda. Assault'da genelde onu kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…