X xxvudaxx Hectopat Katılım 3 Eylül 2013 Mesajlar 2 3 Eylül 2013 #1 Arkadaşlar orjinal BattleField 3 aldım. Oyuna açmak için tıkladığımda origin üzerinden multiplayer açılıyor. Single nasıl açıcam.
Arkadaşlar orjinal BattleField 3 aldım. Oyuna açmak için tıkladığımda origin üzerinden multiplayer açılıyor. Single nasıl açıcam.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 4 Eylül 2013 #2 Bir web sitesi açılacak. Burada "Campaign"e tıklayacaksın. Sana bir Plugin yükle diyecek. Battlelog denen eklentiyi indieceksin ve kuracaksın. Sonra tekrar Campaign'e tıklayarak oyunu açabilirsin.
Bir web sitesi açılacak. Burada "Campaign"e tıklayacaksın. Sana bir Plugin yükle diyecek. Battlelog denen eklentiyi indieceksin ve kuracaksın. Sonra tekrar Campaign'e tıklayarak oyunu açabilirsin.
abdllah Hectopat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2015 #3 abi ben origin den aldım oyunu plugin yüklememi istedi yükledim sonra contiune dedim tekrar indir çıktı
abi ben origin den aldım oyunu plugin yüklememi istedi yükledim sonra contiune dedim tekrar indir çıktı