Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2014 #11 Quıck match tıkladım direk alta joınıg server yazıyor. Beklemem mi gerekiyor ?
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 3 Haziran 2014 #12 Cem.şahin dedi: Quıck match tıkladım direk alta joınıg server yazıyor. Beklemem mi gerekiyor ? Genişletmek için tıkla... Evet. Bağlantı koparsa tekrar deneyin. Alt kısımda oyununuz açılmış olacak.
Cem.şahin dedi: Quıck match tıkladım direk alta joınıg server yazıyor. Beklemem mi gerekiyor ? Genişletmek için tıkla... Evet. Bağlantı koparsa tekrar deneyin. Alt kısımda oyununuz açılmış olacak.
Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2014 #13 Peki teşekkür ederim. Sabırsızlanıyorum. Çok geç mi açılıyor ?
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 3 Haziran 2014 #14 Cem.şahin dedi: Peki teşekkür ederim. Sabırsızlanıyorum. Çok geç mi açılıyor ? Genişletmek için tıkla... Hayır, açılması lazım 10-15 saniye sonra. Şu yardımcı olabilir MP'de: Battlefıeld 3 Multiplayer hakkında bilgi | Technopat Sosyal
Cem.şahin dedi: Peki teşekkür ederim. Sabırsızlanıyorum. Çok geç mi açılıyor ? Genişletmek için tıkla... Hayır, açılması lazım 10-15 saniye sonra. Şu yardımcı olabilir MP'de: Battlefıeld 3 Multiplayer hakkında bilgi | Technopat Sosyal
Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2014 #15 Valla 1,2 dk oldu. Hala bu halde.
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 3 Haziran 2014 #16 Cem.şahin dedi: Valla 1,2 dk oldu. Hala bu halde.Eki Görüntüle 4206 Genişletmek için tıkla... Hocam internetiniz yavaştır belki. Quıck Match'dan denediniz mi?
Cem.şahin dedi: Valla 1,2 dk oldu. Hala bu halde.Eki Görüntüle 4206 Genişletmek için tıkla... Hocam internetiniz yavaştır belki. Quıck Match'dan denediniz mi?
Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2014 #17 Deniyorum hocam 1dk. Hocam hata verdi. Hata bu: ERROR Found no game matching your filter settings. Please try again or change your filter.
Deniyorum hocam 1dk. Hocam hata verdi. Hata bu: ERROR Found no game matching your filter settings. Please try again or change your filter.
B Batuhan Görkem Ziyaretçi 3 Haziran 2014 #18 Cem.şahin dedi: Deniyorum hocam 1dk. Hocam hata verdi. Hata bu: ERROR Found no game matching your filter settings. Please try again or change your filter. Genişletmek için tıkla... Hocam filtrelerinize uygun server bulamamış. Filtrelerinizi değiştirin.
Cem.şahin dedi: Deniyorum hocam 1dk. Hocam hata verdi. Hata bu: ERROR Found no game matching your filter settings. Please try again or change your filter. Genişletmek için tıkla... Hocam filtrelerinize uygun server bulamamış. Filtrelerinizi değiştirin.
Hakan Gündoğan Hectopat Katılım 10 Mayıs 2014 Mesajlar 808 Makaleler 2 3 Haziran 2014 #19 Filtreleri kaldır. Boş bir sunucuya gir.
Cem.şahin Hectopat Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 601 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2014 #20 Nasıl değiştirebilirim hocam pek fazla bilgim yok.