D DeSouza Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #1 Herkese selamlar. BF3 indirdim, Türkçe yama 2 yerde tek var. Birisi eski sürüm için diğeri de eski sürümlerde açılıyormuş sadece. Bulabileceğim başka bir yer var mı?
Herkese selamlar. BF3 indirdim, Türkçe yama 2 yerde tek var. Birisi eski sürüm için diğeri de eski sürümlerde açılıyormuş sadece. Bulabileceğim başka bir yer var mı?
Hızlı Oyuncu Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #2 Battlefield 3 için Türkçe Yama Twitch Prime'da bedava verilen BF3 için Türkçe yama aramaktayım. Birkaç siteye baktım ama güvenilir bulmadım. Önerilerinizi bekliyorum. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Battlefield 3 için Türkçe Yama Twitch Prime'da bedava verilen BF3 için Türkçe yama aramaktayım. Birkaç siteye baktım ama güvenilir bulmadım. Önerilerinizi bekliyorum. www.technopat.net
KS KS D DeSouza Centipat Katılım 26 Eylül 2024 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2025 #3 Hızlı Oyuncu dedi: Battlefield 3 için Türkçe Yama Twitch Prime'da bedava verilen BF3 için Türkçe yama aramaktayım. Birkaç siteye baktım ama güvenilir bulmadım. Önerilerinizi bekliyorum. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Burayada bakmıştım orijinalede çalışmıyor bu yama. Artı 0 Eksi
Hızlı Oyuncu dedi: Battlefield 3 için Türkçe Yama Twitch Prime'da bedava verilen BF3 için Türkçe yama aramaktayım. Birkaç siteye baktım ama güvenilir bulmadım. Önerilerinizi bekliyorum. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Burayada bakmıştım orijinalede çalışmıyor bu yama.