Fallen_Kingdom Decapat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 296 Yer İtalica 14 Temmuz 2022 #11 BF 4 Premium olduğu halde geri Bad Company 2'ye döndüm. Tek sıkıntısı Online oyuncu sayısı az nedeni ise tahminimce CD key sorunu yaşayan çok oyuncu varmış.
BF 4 Premium olduğu halde geri Bad Company 2'ye döndüm. Tek sıkıntısı Online oyuncu sayısı az nedeni ise tahminimce CD key sorunu yaşayan çok oyuncu varmış.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #12 dantemustdie dedi: Tercih meselesi dostum. Açıkçası pre olmadan da zevk alırsın ama yanlış bilmiyorsam pre olduğu zaman extra 5 genişletme paketi veriyor map silah vs. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, o zaman tercihimi Premium Edition'dan yana yapacağım.
dantemustdie dedi: Tercih meselesi dostum. Açıkçası pre olmadan da zevk alırsın ama yanlış bilmiyorsam pre olduğu zaman extra 5 genişletme paketi veriyor map silah vs. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, o zaman tercihimi Premium Edition'dan yana yapacağım.
dantemustdie Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #13 T21 dedi: Teşekkürler, o zaman tercihimi Premium Edition'dan yana yapacağım. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar dilerim.
T21 dedi: Teşekkürler, o zaman tercihimi Premium Edition'dan yana yapacağım. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar dilerim.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #14 Seluze12 dedi: Battlefield 3 hikayesi çok iyi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hikayesine bakmamıştım hiç, iyi bir izlenimin olursa alırım o oyunu da.
Seluze12 dedi: Battlefield 3 hikayesi çok iyi öneririm. Genişletmek için tıkla... Hikayesine bakmamıştım hiç, iyi bir izlenimin olursa alırım o oyunu da.