Reasy1 Kilopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 410 Makaleler 1 Çözümler 2 21 Ocak 2019 #1 Oyuna Türkçe yama yükledim açılmadı sonra yama ile ilgili tüm dosyaları sildim ardından oyuna girmeye çalışınca bu hatayı aldım. Oyunun seçeneklerinden birkaç kez "Repair" yaptım fakat düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2019
Oyuna Türkçe yama yükledim açılmadı sonra yama ile ilgili tüm dosyaları sildim ardından oyuna girmeye çalışınca bu hatayı aldım. Oyunun seçeneklerinden birkaç kez "Repair" yaptım fakat düzelmedi.
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 21 Ocak 2019 #2 Yama dosyasını silin ve oyun dosyalarını doğrulatın. Yamadan kaynaklı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS Reasy1 Kilopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 410 Makaleler 1 Çözümler 2 21 Ocak 2019 #3 Mr.Acar dedi: Yama dosyasını silin ve oyun dosyalarını doğrulatın. Yamadan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Yamadan bir dosya kalmış onuda sildim artık oyuna girebiliyorum fakat oyunun yükleme ekranını geçtikten sonra kapanmaya başladı. Artı 0 Eksi
Mr.Acar dedi: Yama dosyasını silin ve oyun dosyalarını doğrulatın. Yamadan kaynaklı olabilir. Genişletmek için tıkla... Yamadan bir dosya kalmış onuda sildim artık oyuna girebiliyorum fakat oyunun yükleme ekranını geçtikten sonra kapanmaya başladı.