Onlar EA Play iade edebilir miyiz kafasında hocam üyelik başlatmazlar ise bence iade kabul ederler daha önce başlattığım halde etmiştim ben ama o zaman neden ise FIFA'yı uyguna alamamıştım sepette fiyat inmiyordu.
Hocam daha önce iade ettim yalnız Steam şunu deme hakkı var bizde siz EA Play'in %10 indirim hakkından faydalanmışsınız deyip iadeyi kabul etmeyebilir o zamanda yapacak bir şey yok zaten 120 TL verdim Papara cashback ile.
Hocam daha önce iade ettim yalnız Steam şunu deme hakkı var bizde siz EA Play'in %10 indirim hakkından faydalanmışsınız deyip iadeyi kabul etmeyebilir o zamanda yapacak bir şey yok zaten 120 TL verdim Papara cashback ile.
Bir şey yazmana gerek yok yanlışlıkla satın aldım deyip iade talebini gönder direk. Ben oyunları alıp iade ettim 1 saat içinde bekleyen kısmına düştü iadem.
Bir şey yazmana gerek yok yanlışlıkla satın aldım deyip iade talebini gönder direk. Ben oyunları alıp iade ettim 1 saat içinde bekleyen kısmına düştü iadem.
Steam bakiyesi yapınca bence çok daha işlerine geliyor bende bakiye at dedim diğer dedim açıklamaya sepetimde birçok ürün vardı yanlışlıkla satın aldım dedim. O değil de sepetteki ürünlerin hepsi EA oyunu ahahahahaha.