Battlefield 4 açılır gibi olup açılmaması

BatuHan999

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. 3 gün önce 4 arkadaş Game Pass'te bulunan BF4'ü indirdik. 3 kişi indirdi oynadı sıkıntı olmadı. Ama birinde ilk önce msvcr120.dll hatası verdi sonra msvcp120.dll hatası verdi. Microsoft Visual'ları baştan sona kurduk bu hatalar gitti bu sefer de 0xc000007b hata kodu verdi desteğe yazdık EA Play üzerinden cache temizleyin dedi onu da yaptık ama artık oyuna tıklıyoruz oyun açılıyor gibi görünüyor ama tepki vermiyor. 2 gündür oyunu 2 kere sildik yükledik dosyaları doğruladık DLL dosyalarını bulduk tekrar klasörlere attık Visual'ları sildik yükledik nafile. Çıldıracaz. Denemediğimiz yöntem indirmediğimiz şey kurmadığımız program kalmadı birisi yardım etsin. Aynı PC üzerinde BF3 açılıyor Rainbow açılıyor diğer oyunlarda sıkıntı yok ama bu oyun bizi deli etti ne yapsak olmuyor. Sizlerden acilen yardım ve destek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ilk olarak.

1.Game Pass ve orgin güncel mi kontrol edin.

2.DirectX'i güncelleyin.

3.grafik sürücülerini güncelleyin.

4.antivirüs ve güvenlik duvarı ayarlarını kontrol edin. Oyunun çalışmamasının sebebi antivirüsün veya güvenlik duvarının izin vermemesi olabilir.

5.temiz önyükleme yapın.
Windows 10 Temiz Önyükleme Nasıl Yapılır?

Aklıma başka bir şey gelmedi.

Hocam hepsini denedik arkadaş sinirlendi sildi oyunu gece Steam'den aldı sabah yükledi gene aynı sorunu verdi.

Hocam punkbuster ile de denedim şimdi açılıyor gibi yapıyor ama açılmıyor.

Hata raporunu da sizlerle paylaşayım. Steam'den indirdim hata verdi Xbox'tan indirdim hata verdi.
Hata Raporu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…