Çözüldü Steam Battlefield 4 açılış ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Opensourcefx

Megapat
Daha fazla  
Merhaba EA hesabımdan Battlefield 4 oynamaya çalıştığımda play dedikten sonra oyun açılıyor. Battlefield logosu geliyor ve orada ekran donuyor oyun açılmıyor ve kapatamıyorum ancak Görev Yöneticisi ile kapatabiliyorum. Yani donuyor gibi.
Oyunu Steam üzerinden tekrar aldım ve aynı EA hesabımı bağladım fakat yine aynı sorunla karşılaşıyorum. Değişen bir şey olmadı.
Sorunu çözmek için oyun dosyalarını doğrulamayı, temiz bir Windows kurmayı 11 kullanıyordum fakat belki düzelir diye 10 yükledim sonuç değişmedi. Ve internette bu sorunla karşılaşan insanların denediği her şeyi bende denedim fakat çözüm olmadı hiçbiri.

Ayrıca bir diğer çözüm yöntemi olarak oyunun dosyalarındaki Battlefield EXE'leri için yönetici olarak çalıştırı deneyin yazıyord. U uyguladım fakat bu sefer de her açmaya çalıştığımda klasik yönetici izni istiyor. Evet diyorum oyun açılmıyor ve tekrardan izin istiyor. Sınırsız bir döngü gibi.
Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Denemediğim yol kalmadı, herhangi bir error veya hata almadığım için ekran görüntüsü eklemedim.

Çözüm
Hocam çok teşekkür ederim zahmet verdik sizede sorun tamamen netspeed üzerinden kaynaklı tam olarak çözümünü bilmiyorum veyahut mümkün mü onuda bilmiyorum ama tüm testleri yapmış biri olarak sorunun İSS'den kaynaklı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim umarım bir çözüm bulabilirim eğer bulabilirsem buraya yazacağım

@Marlboro Touch
Hocam sorunu DNS değiştirerek çözdüm yardımınız için tekrardan teşekkür ederim biraz ilginç bir çözüm oldu bunca şeyden sonra fakat çözüm buymuş .
Hocam çok teşekkür ederim zahmet verdik sizede sorun tamamen netspeed üzerinden kaynaklı tam olarak çözümünü bilmiyorum veyahut mümkün mü onuda bilmiyorum ama tüm testleri yapmış biri olarak sorunun İSS'den kaynaklı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim umarım bir çözüm bulabilirim eğer bulabilirsem buraya yazacağım

@Marlboro Touch
Hocam sorunu DNS değiştirerek çözdüm yardımınız için tekrardan teşekkür ederim biraz ilginç bir çözüm oldu bunca şeyden sonra fakat çözüm buymuş .

Son düzenleme:
Çözüm
Tebrik ederim hocam iyi geceler ve iyi oyunlar diliyorum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…