Asayls Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 295 5 Nisan 2023 #1 Battlefield 4 almayı düşünüyorum multiplayer oynamak istesem sunucuların durumu nasıl? Şu an Premium Edition'ı Steam'de 70 liraya düşmüş daha önceden 33 liraya kadar düştüğü olmuş beklemeli miyim? Şimdi alınır mı?
Battlefield 4 almayı düşünüyorum multiplayer oynamak istesem sunucuların durumu nasıl? Şu an Premium Edition'ı Steam'de 70 liraya düşmüş daha önceden 33 liraya kadar düştüğü olmuş beklemeli miyim? Şimdi alınır mı?
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #2 Ben bir kere denemiştim zordu biraz. BF1 veya BF5 almanı öneririm.
borisyeisar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.332 Makaleler 7 Çözümler 62 Yer İstanbul 5 Nisan 2023 #3 Önceden hiç BF oynamadıysanız alınmaz. Şu anda yıllardır oynayan kişiler ele geçirmiş durumda. Aşırı zorlanırsınız.
Önceden hiç BF oynamadıysanız alınmaz. Şu anda yıllardır oynayan kişiler ele geçirmiş durumda. Aşırı zorlanırsınız.
Asayls Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 295 5 Nisan 2023 #4 Paul Walker dedi: Ben bir kere denemiştim zordu biraz. BF1 veya BF5 almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Sistemim yetse BF1 alırım ama YouTube videolarında 30 FPS'i geçmiyor.
Paul Walker dedi: Ben bir kere denemiştim zordu biraz. BF1 veya BF5 almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Sistemim yetse BF1 alırım ama YouTube videolarında 30 FPS'i geçmiyor.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #5 Asayls dedi: Sistemim yetse BF1 alırım ama YouTube videolarında 30 FPS'i geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Alıp 2 saati doldurmadan Low ayarlarda dene istersen belki rahatsız etmez.
Asayls dedi: Sistemim yetse BF1 alırım ama YouTube videolarında 30 FPS'i geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Alıp 2 saati doldurmadan Low ayarlarda dene istersen belki rahatsız etmez.