Battlefield 4 alınır mı?

Bütçe
.

TrickyBasket607

Hectopat
Battlefield 4 almayı düşünüyorum. Zamanında konsolda aşırı fazla oynadım. Steam'de de 2 dolara düşünce alsam mı bilemedim. Sunucu doluluk durumları nasıldır, o açıdan bilemedim. Sizce alınır mı?

1773517834634.png

Ortalama 600 oyuncu var diyebiliriz. Tabii bunların bazıları uzak serverlar olduğu için bağlanmayacaktır. Bir de maalesef fake serverlar var. İçerisi boş olmasına rağmen dolu gözüken. Arada bir BF4'e girerim, uzun zamandır girmedim ama eski ortamı kalmadı diyebilirim. Eski çeşitliliği yok, gördüğünüz gibi birkaç harita haricinde hep aynı haritalar oynanıyor. 2 dolara alınabilir bence, ama beklentinizi çok yükseltmeyin derim.

Battlefield 4 almayı düşünüyorum. Zamanında konsolda aşırı fazla oynadım. Steam'de de 2 dolara düşünce alsam mı bilemedim. Sunucu doluluk durumları nasıldır, o açıdan bilemedim. Sizce alınır mı?
Hocam SteamDB'den gördüm, günlük ortalama 2000 oyuncu falan oluyor. Çok dolu diyemeyiz ama 2 dolara değer. Alın derim.

Hikaye modunu zaten 7 den fazla kez bitirmişimdir en son sadece revolver pistol le falan oynamaya çalışıyordum ondan ana odağım hikaye olmaz gibi duruyo sunucular yine düşündüğümden dolu. 2 3 dolara istediğim başka oyun bulmazsam alacağım. Teşekkürler yanıtlar için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı