hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 15 Aralık 2024 #1 Bu oyunu satin almak istiyorum ama "your Action cannot be processed" hatasi veriyor. Kart bilgilerimi girdim.
Bu oyunu satin almak istiyorum ama "your Action cannot be processed" hatasi veriyor. Kart bilgilerimi girdim.
Çözüm Hlina 15 Aralık 2024 hogwartscanavarı dedi: Kartım yapi kredi. VPN acik değil. Tam hata bu. Genişletmek için tıkla... Sanal kart açıp deneyebilir misiniz?
hogwartscanavarı dedi: Kartım yapi kredi. VPN acik değil. Tam hata bu. Genişletmek için tıkla... Sanal kart açıp deneyebilir misiniz?
KS KS hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 18 Aralık 2024 #21 Hlina dedi: Rica ederim, ben de deneyeyim almayı. İndirimi kaçırmayalım düzeldiyse Genişletmek için tıkla... Olmazsa ön ödemeli karttan deneyin. Banka kartında sıkıntı var. Papara'dan da oluyormus sanirsam on odemeli kart oldugu için. Kredi karti hakkinda fikrim yok. Artı 0 Eksi
Hlina dedi: Rica ederim, ben de deneyeyim almayı. İndirimi kaçırmayalım düzeldiyse Genişletmek için tıkla... Olmazsa ön ödemeli karttan deneyin. Banka kartında sıkıntı var. Papara'dan da oluyormus sanirsam on odemeli kart oldugu için. Kredi karti hakkinda fikrim yok.