lnlymn Hectopat Katılım 3 Ekim 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2016 #1 Merhabalar, Windows 10 Redstone güncellemesinden sonra ani FPS düşmesi gibi sorunları yaşamaya başladım. Battlefield 4 dışında bir oyun oynamıyorum şuanda. Battlefield 4'de birden 120 FPS'den 0'a iniyor yaklaşık 2-3 saniye sonra normale dönüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2016
Merhabalar, Windows 10 Redstone güncellemesinden sonra ani FPS düşmesi gibi sorunları yaşamaya başladım. Battlefield 4 dışında bir oyun oynamıyorum şuanda. Battlefield 4'de birden 120 FPS'den 0'a iniyor yaklaşık 2-3 saniye sonra normale dönüyor.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 4 Ekim 2016 #2 İlk olarak Xbox DVR'ı kapat: [Çözüldü] Windows 10 CS:GO 30 FPS Sorunu MSI Afterburner kullanıyorsan son sürüme güncelle: Afterburner - MSI Gaming Series Sorun devam ederse Origin in Game'i kapat:
İlk olarak Xbox DVR'ı kapat: [Çözüldü] Windows 10 CS:GO 30 FPS Sorunu MSI Afterburner kullanıyorsan son sürüme güncelle: Afterburner - MSI Gaming Series Sorun devam ederse Origin in Game'i kapat:
lnlymn Hectopat Katılım 3 Ekim 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2016 #3 MF dedi: İlk olarak Xbox DVR'ı kapat: [Çözüldü] Windows 10 CS:GO 30 FPS Sorunu MSI Afterburner kullanıyorsan son sürüme güncelle: Afterburner - MSI Gaming Series Sorun devam ederse Origin in Game'i kapat: Eki Görüntüle 192329 Genişletmek için tıkla... Merhaba, çözüm önerilerinizi uyguladım. Fakat halen devam etmekte. Başka bir öneriniz var mı ?
MF dedi: İlk olarak Xbox DVR'ı kapat: [Çözüldü] Windows 10 CS:GO 30 FPS Sorunu MSI Afterburner kullanıyorsan son sürüme güncelle: Afterburner - MSI Gaming Series Sorun devam ederse Origin in Game'i kapat: Eki Görüntüle 192329 Genişletmek için tıkla... Merhaba, çözüm önerilerinizi uyguladım. Fakat halen devam etmekte. Başka bir öneriniz var mı ?