Battlefield 4 Awp Zoom Açıkken Öğelerin Kırılması, Titremesi Sorunu

Uraniumhazee

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar.
Bugün tesadüfen bir video çektim ve arkadaşım, awp ile zoom açıkken videoda kırılma, titreme olduğunu söyledi. Bende farkına vardım ve çok şaşırdım. Çünkü normalde oyunda herhangi bir sorun yok. Bu sorun sadece awp zoom açılınca mevcut. Videoda yer almıyor ama Golmud Railway haritasında f noktasında bulunan binanın duvarlarına zoom ile bakınca da kırılma ve titremeler oluyor. Sonrasında bir araştırma yaptım ve bu sorunu yaşayan birçok kişi varmış. Açılan konular genellikle 2013-2014 konuları. Her hangi bir çözüm bulunamamış. Oyun orjinal. Sorun sadece app ile zoom açınca ortaya çıkıyor. Ekran kartım MSI GTX 960 ve en son sürücüler yüklü. İşletim sistemi Windos 10. Ultra ayarlarda oynuyorum. Ayarları ortaya veya düşüğe çektiğimde herhangi bir düzelme olmuyor. Ekran kartı overclock edilmiş değil.

İlgili video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı