Battlefield 4 ban cezası nereden kontrol edilir?

fatihhundur

Hectopat
Yer
ankara
Daha fazla  
Oyunda server seçip online oyuna girebiliyorum. Ama girer girmez ''you have been kicked by punkbuster'' uyarısı gelip beni oyundan atıyor. Bu yazı ban yediğim anlamına mı geliyor? Ban yeyip yemediğimi nereden kontrolünü sağlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
hayır korsan değil.o programı kurdum.oyunun yüklü olduğu klasörden punkbusterı tekrar yüklemeyi denedim. Kısacası youtube da var olan tüm videoları denedim.
Punkbuster güncel olmadıgı veya çalışmadıgı için seni oyundan atıyor. Battlefield 4 klasörünü seçme menusu çıkmadımı kurdugun da?
Bunu dene.

çıktı kurulumuda yaptı. hatta kurduğu yeride görebiliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video dakinin aynısını yaptım.
Punkbuster güncel olmadıgı veya çalışmadıgı için seni oyundan atıyor. Battlefield 4 klasörünü seçme menusu çıkmadımı kurdugun da?
Bunu dene.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunum tam olarak bu. Oyunu origin den repair yaptım. youtube da olan hem yabancı hem türk videoları izledim ve uyguladım.
Bu arada kayıt alırken mikrofonu açı unutmuşum tv de izlediğim film sesi videoya işlemiş sese aldırış etmeyin özür dilerim :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı