Battlefield 4 banlandım

• Konuyu başlatan 278101
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.172

278101

Hectopat
İlk defa Battlefield 4 oynadım. Online bir sunucuya girdim 20 dakika sonra ekrana bu yazı geldi neden banlandım?
Adsız.png

Bazı serverlarda kurallar var. Mesela Mortar kullanmamak gibi. Yada RPG kullanmamak gibi. Bu tür bir kuralı çiğnemiş olabilirsiniz.
BF4 oynamadım ama BF1 ve BF3'te bu tür kurallar vardı. Muhtemelen BF4'te de var.

Bazı sunucularda yetenek seviyesi, K/D oranı, belirli silahlar ve oynanış türleri yasaklı olabiliyor. Bu kurallardan birini çiğnediyseniz veya kötü bir admine denk geldiyseniz banlanmış olabilirsiniz.

Bazı serverlarda kurallar var. Mesela Mortar kullanmamak gibi. ya da RPG kullanmamak gibi. Bu tür bir kuralı çiğnemiş olabilirsiniz.
BF4 oynamadım ama BF1 ve BF3'te bu tür kurallar vardı. Muhtemelen BF4'te de var.

İlk defa Battlefield oynadığım için direk daldım.
Bazı sunucularda yetenek seviyesi, k/D oranı, belirli silahlar ve oynanış türleri yasaklı olabiliyor. Bu kurallardan birini çiğnediyseniz veya kötü bir admine denk geldiyseniz banlanmış olabilirsiniz.

Sunucu başlıklarında sadece bıçak falan yazıyordu pek bakmadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı