mevsres Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2013 #11 Herkes mi katılabilecek 4 Ekim'de? Ön sipariş vermeyenler bile? Tıpkı Crysis 3 gibi.
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 1 Ekim 2013 #12 mevsres dedi: Herkes mi katılabilecek 4 Ekim'de? Ön sipariş vermeyenler bile? Tıpkı Crysis 3 gibi. Genişletmek için tıkla... Evet. Herkes katılabiliyor diye biliyorum. Bu sadece betaya erken erişim, herkesten önce oynamak adına yapılmış bir olay.
mevsres dedi: Herkes mi katılabilecek 4 Ekim'de? Ön sipariş vermeyenler bile? Tıpkı Crysis 3 gibi. Genişletmek için tıkla... Evet. Herkes katılabiliyor diye biliyorum. Bu sadece betaya erken erişim, herkesten önce oynamak adına yapılmış bir olay.
B Boğaçhan Ülker Ziyaretçi 1 Ekim 2013 #13 vine.co/v/hgAPXFVMutZ kısa bir vine sizler için arkadaşlar.
mevsres Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2013 #14 Raşit Gönenç dedi: Evet. Herkes katılabiliyor diye biliyorum. Bu sadece betaya erken erişim, herkesten önce oynamak adına yapılmış bir olay. Genişletmek için tıkla... İyi bari, ön siparişi iptal edecektim sinirden.
Raşit Gönenç dedi: Evet. Herkes katılabiliyor diye biliyorum. Bu sadece betaya erken erişim, herkesten önce oynamak adına yapılmış bir olay. Genişletmek için tıkla... İyi bari, ön siparişi iptal edecektim sinirden.
Staber Hectopat Katılım 28 Temmuz 2013 Mesajlar 378 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Turizm 2 Ekim 2013 #15 Vay be benide heycan bastı. Betaya katılan arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin lütfen. Mevres hocam özellikle senden fps ve performans değerlendirmesi bekliyoruz =)
Vay be benide heycan bastı. Betaya katılan arkadaşlar yorumlarınızı esirgemeyin lütfen. Mevres hocam özellikle senden fps ve performans değerlendirmesi bekliyoruz =)
Emir Bozkır Hectopat Katılım 25 Haziran 2013 Mesajlar 147 Yer İstanbul, Turkey 2 Ekim 2013 #16 Oyunun beta olduğu çok belli. Map yüklenirken Battlefield 4 durduruldu diyip kapanıyor. Daha oyunu göremedim bile.
Oyunun beta olduğu çok belli. Map yüklenirken Battlefield 4 durduruldu diyip kapanıyor. Daha oyunu göremedim bile.
B Boğaçhan Ülker Ziyaretçi 2 Ekim 2013 #17 Arkadaşlar Domination mu CQ videosu istersiniz? Şuan rahatlıkla betaya girebiliyorum.
mevsres Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2013 #18 Acıların çocuğu Emrah, betaya katılamadığı için 4 Ekim'i beklemektedir.
Raşit Gönenç Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Haziran 2012 Mesajlar 2.368 Makaleler 113 Çözümler 1 Yer Bucak-Burdur Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Online İngilizce Öğretmeni 2 Ekim 2013 #19 Beta geldiğinde bende kulaklığımı yatağın altından alıp yeni bir video ile gelmeyi planlıyordum. Bende 4 Ekim'i bekliyorum.
Beta geldiğinde bende kulaklığımı yatağın altından alıp yeni bir video ile gelmeyi planlıyordum. Bende 4 Ekim'i bekliyorum.
B Boğaçhan Ülker Ziyaretçi 2 Ekim 2013 #20 Raşit istersen beraber yapalım videoyu. Hani Şefik abiyle Emre abinin yaptığı gibi. Zira ben de düzgün oynasam crush oluyor oyun.
Raşit istersen beraber yapalım videoyu. Hani Şefik abiyle Emre abinin yaptığı gibi. Zira ben de düzgün oynasam crush oluyor oyun.