B BurakDmn Hectopat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2015 #1 Beyler origin game time'dan yararlanarak battlefield 4 indirdim ama could not active hatası alıyorum. Enter product key felan diyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Beyler origin game time'dan yararlanarak battlefield 4 indirdim ama could not active hatası alıyorum. Enter product key felan diyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
S.T.R.A.N.G.R. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2013 Mesajlar 1.185 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2015 #2 Game Time'daki Battlefield 4'te en fazla 168 saat oynayabiliyorsunuz. Eğer bu saate ulaştıysanız oyun açılmaz.
Game Time'daki Battlefield 4'te en fazla 168 saat oynayabiliyorsunuz. Eğer bu saate ulaştıysanız oyun açılmaz.
B BurakDmn Hectopat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2015 #3 hayır daha yeni indirdim hiç oynayamadım bile.
B Bilal_47 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2015 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2015 #4 Kod felan geldimi ? e-mail adresine bak eğer kod gelmişse o origin'e giriceksin o kodu.
B BurakDmn Hectopat Katılım 28 Haziran 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2015 #5 yok gelmedi ama live chat dan de söyledim sorunumu dediğin kod olayını söyledi bana hatta kodumun ne olduğunuda söyledi denedım gene olmadı.
yok gelmedi ama live chat dan de söyledim sorunumu dediğin kod olayını söyledi bana hatta kodumun ne olduğunuda söyledi denedım gene olmadı.