rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #1 Merhabalar. Battlefield 4 oyununda "Could not find a suitable game" hatasını alıyorum. Güvenlik duvarından izinleri verdim ancak hata devam ediyor.
Merhabalar. Battlefield 4 oyununda "Could not find a suitable game" hatasını alıyorum. Güvenlik duvarından izinleri verdim ancak hata devam ediyor.
Çözüm rbstsoul 11 Haziran 2021 lumpus dedi: Bende de aynı hata var normalde onlinea girebiliyordum fakat son 3 gün bu hatayı vermeye başladı. Bir çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Server Browser'dan girince düzeldi. Quickmatch'da zaten Server Browser'dan buluyor maçları sanırım.
lumpus dedi: Bende de aynı hata var normalde onlinea girebiliyordum fakat son 3 gün bu hatayı vermeye başladı. Bir çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Server Browser'dan girince düzeldi. Quickmatch'da zaten Server Browser'dan buluyor maçları sanırım.
lumpus Femtopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 23 Yer Novigard Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Junior Game Developer 11 Haziran 2021 #2 Bende de aynı hata var normalde onlinea girebiliyordum fakat son 3 gün bu hatayı vermeye başladı. Bir çözüm bulabildin mi? Artı 0 Eksi
Bende de aynı hata var normalde onlinea girebiliyordum fakat son 3 gün bu hatayı vermeye başladı. Bir çözüm bulabildin mi?
KS KS rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #3 lumpus dedi: Bende de aynı hata var normalde onlinea girebiliyordum fakat son 3 gün bu hatayı vermeye başladı. Bir çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Server Browser'dan girince düzeldi. Quickmatch'da zaten Server Browser'dan buluyor maçları sanırım. Artı 0 Eksi Çözüm
lumpus dedi: Bende de aynı hata var normalde onlinea girebiliyordum fakat son 3 gün bu hatayı vermeye başladı. Bir çözüm bulabildin mi? Genişletmek için tıkla... Server Browser'dan girince düzeldi. Quickmatch'da zaten Server Browser'dan buluyor maçları sanırım.