Gecen Hectopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 114 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Muhasebecilik 1 Eylül 2015 #1 Başlıkta belirttiğim gibi oyunu Origin' den indirdim(deneme süresi), oyuna tıklıyorum hiç bir şey olmuyor. Yanında ki bilgi butonuna da basınca 'Game time has not started' bu yazıyor.
Başlıkta belirttiğim gibi oyunu Origin' den indirdim(deneme süresi), oyuna tıklıyorum hiç bir şey olmuyor. Yanında ki bilgi butonuna da basınca 'Game time has not started' bu yazıyor.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 1 Eylül 2015 #2 Sistemi yeniden başlatıp dener misin ? Olmadı oyunu Repair et.
Gecen Hectopat Katılım 29 Haziran 2015 Mesajlar 114 Yer antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Muhasebecilik 1 Eylül 2015 #3 Sistemi yeniden başlattım sorun yine aynı, sorunu çeviriden çevirince ise oyunun zamanı başlamamıştır gibi bir şey yazıyor. Repair nasıl oluyor?
Sistemi yeniden başlattım sorun yine aynı, sorunu çeviriden çevirince ise oyunun zamanı başlamamıştır gibi bir şey yazıyor. Repair nasıl oluyor?