Botank Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor. 19 Kasım 2021 #1 Battlefield 4 DirectX function hatası alıyorum. Daha önce böyle bir hata yoktu fakat son zamanlarda oluştu. Aldığım hata ektedir. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2021
Battlefield 4 DirectX function hatası alıyorum. Daha önce böyle bir hata yoktu fakat son zamanlarda oluştu. Aldığım hata ektedir. Yardımcı olur musunuz?
KS KS Botank Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor. 19 Kasım 2021 #11 486952 dedi: Hocam o hatayı Google translatede bir çeviri yapın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Çevirdim fakat araştırma yapsam da bir sonuca varamadım. Farklı çözüm önerileri gördüm fakat hiçbiri işe yaramadı. Artı 0 Eksi
486952 dedi: Hocam o hatayı Google translatede bir çeviri yapın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Çevirdim fakat araştırma yapsam da bir sonuca varamadım. Farklı çözüm önerileri gördüm fakat hiçbiri işe yaramadı.
4 486952 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 385 19 Kasım 2021 #12 Hocam oyuna girmeden öncemi hata veriyor yoksa oyundan birden atıp bu hatayımı veriyor? Artı 0 Eksi
KS KS Botank Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 88 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Okuyor. 19 Kasım 2021 #13 486952 dedi: Hocam oyuna girmeden öncemi hata veriyor yoksa oyundan birden atıp bu hatayımı veriyor? Genişletmek için tıkla... Girmeden önce. Başlat'a basıyorum oyun açılıyor hata veriyor siyah ekranda kalıyor. Artı 0 Eksi
486952 dedi: Hocam oyuna girmeden öncemi hata veriyor yoksa oyundan birden atıp bu hatayımı veriyor? Genişletmek için tıkla... Girmeden önce. Başlat'a basıyorum oyun açılıyor hata veriyor siyah ekranda kalıyor.
Sercan Baydar Kilopat Katılım 20 Ocak 2016 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Engineer 4 Aralık 2021 #14 Botank dedi: Girmeden önce. Başlat'a basıyorum oyun açılıyor hata veriyor siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bende 3 4 gün önceki yeni güncelleme ile almaya başladım. Sorunun kaynağını bulabildiniz mi? Artı 0 Eksi
Botank dedi: Girmeden önce. Başlat'a basıyorum oyun açılıyor hata veriyor siyah ekranda kalıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bende 3 4 gün önceki yeni güncelleme ile almaya başladım. Sorunun kaynağını bulabildiniz mi?
Sir Zahir Megapat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #15 Aynı hatayı ben de alıyorum Artı 0 Eksi